11.8.2013

Syksyn tuoma sisustusinto

Syksyn lähestyminen taitaa tuoda monelle muullekin kuin minulle sisustusinnon tullessaan. Koko ajan katsoo ympärilleen ja miettii pieniä sisustusmuutoksia. Itselläni on jo kauan muhinut mielessä hiekan sävyn lisääminen sisustukseen. Olen selaillut verkkokauppoja ja pistäytynyt sisustusliikkeissä etsimässä uutta hiekan sävyistä mattoa, verhoja ja vähän uusia koristetyynyjäkin. Mitään uusia hankintoja en kuitenkaan ole vielä tehnyt. Jotenkin takaraivossa kuitenkin pelottaa, että olisiko se musta-valkoisen sisustuksen muuttaminen toiseen suuntaan sittenkään minun juttuni. Pidän nimittäin edelleen hyvin paljon meidän kodin sävyistä, mutta se vaihtelunhalukin aina silloin tällöin nostaa päätänsä. No katsotaan; mihin tässä päädytään.

Pienen muutoksen tein tänään kun tempaisin verhot pesuun. Huone valaistui vieläkin asteen verran vaikka valkoiset verhot ovatkin olleet erittäin valoisat. Toin yläkerrasta kauan sitten Ikean poistopisteestä ostamani taulun, joka on odottanut sopivan paikan löytymistä. Nyt se pääsi koristamaan divaanin yläpuolella olevaa verhotonta tilaa.

Saa nähdä sitten vaihtuuko verhot. Kuitenkin teen niin, että laitan ainoastaan yhden pituuden molempiin olohuoneen ikkunoihin. Taulunkin asensin ikkunan oikealle puolelle jäävän tilan keskikohtaan, joten senkin vuoksi toinen verho poistuu. Tuleehan siinäkin sitten vähän vaihtelua ;)

Pieneksi väripiristeeksi hain kukkapenkistä muutaman keltaisen liljan maljakkoon.

Keltainen tulee niin kauniisti esille valkoisia seiniä vasten.

Ihanan aurinkoinen keltainen tuo auringon myös sisätiloihin!

3 kommenttia:

  1. Ihanat liljat!
    Alkoipa hymyilyttää tuossa hiekan sävyn kohdassa: vaikka ei olla sun kans ees puheissa aikoihin oltu niin taas samoja mietteitä samaan aikaan :D. Mietin yhtä mattoa, jossa on kitin sävyä ja siihen ois kiva löytää pari samansävyistä tyynyä sävyssä kitti/hiekka... Tein jo yhden tilauksen, jossa oli tuonsävyisiä pellavaisia lautasliinoja. Jos sävy on kiva niin taidan pitää pari mm. leipäkoriliinoina :)
    Mukavia sisusteluhetkiä Soile!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuinkas muutenkaan; aika samoilla linjoilla ja ajoituksilla on meillä tosiaan ajatukset näissä sisustushommissa yleensä mennyt:) Oikein mukavaa sisustussyksyn jatkoa myös sinulle ja oikein paljon onnea uusiin kivoilta kuulostaviin työhommiin:)

      Poista